Opslag vloeistoffen

Empteezy heeft de oplossing voor de opslag van vloeistoffen!

Heeft u een opslag container nodig om uw vloeistoffen te veilig te stockeren? Bij Empteezy hebben we verschillende soorten opslagcontainers voor de opslag van milieubelastende vloeistoffen.

In een opslag container kunt u stoffen bewaren die milieubelastend zijn. Zo wordt de kans tot bodemverontreiniging sterk verminderd. De containers worden binnenin de Empteezy Group geproduceerd. Hierdoor kunnen wij deze opmaat aan uw behoeftes aanbieden.

Soorten opslag containers

Al onze containers zijn geschikt voor de opslag van vloeistoffen en zijn voorzien van een geïntegreerde opvangbak.

 • Inloopcontainer
  Bedoeld voor het stockeren van kleine opslagmiddelen. Mogelijkheid om binnen in de container een handtranspallet te gebruiken. De dubbele deur wordt geplaatst naar de wensen van de klant.
 • Stellingcontainer
  Bedoeld voor het stockeren van vaten, IBC en kleine pallets. Lading van de container kan aan de hand van een heftruck. De container kan zonder of met opendraaiende of schuifdeuren voorzien zijn.
 • Modulaire magazijncontainer
  Als door opslagmogelijkheden of -beperkingen meerdere containers gebruikt moeten worden, kunnen deze ongeacht het typ, met elkaar verbonden worden. Deze oplossing biedt alle voordelen van een gebouw, maar met veel minder beperkingen.

Voordelen

Er zijn enkele voordelen bij het gebruiken van een opslag container.

 • Veiligheid
  Een opslag container biedt veiligheid aan. Niet alleen voor uw gebouw, maar ook voor uw personeel en machines. U kunt de gevaarlijke vloeistoffen buiten opslaan. Zo is er een scheiding tussen machines en gevaarlijke vloeistoffen en kan de schade bij een brand bijvoorbeeld beperkt worden.
 • Verplaatsing
  U kunt de opslag containers gemakkelijk (leeg) verplaatsen als u bijvoorbeeld uw bedrijfsterrein wilt aanpassen.
 • Stevigheid
  Onze robuuste containers worden gemaakt uit een stevige constructie en zijn dus bestand tegen de weersomstandigheden.

Wil u nog meer weten over de opslag van vloeistoffen of over onze opslagcontainers?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!