Opslagcontainers

Voordelen opslagcontainers

Heeft u al eens nagedacht over de voordelen van een opslagcontainer? Nee? Laat ons daar verandering in brengen. Eerst en vooral is een opslagcontainer veiliger voor uw personeel, uw machines en uw gebouw. Dat komt doordat u gevaarlijke vloeistoffen vanaf nu buiten kunt opslaan. Doordat de opslag van vloeistoffen en andere producten gescheiden is van uw productiemachines, kan de schade bij brand beperkt blijven.

Daarnaast komt er heel wat kijken bij de opslag binnen in gebouwen. Zo moet er volgens de wetgeving voldaan worden aan strenge eisen rond brandveiligheid en ventilatie. Een opslagcontainer is daarom veel voordeliger. Ook hoeft u geen verbouwingen uit te voeren, waardoor u geen bouwvergunning nodig heeft voor onze opslagcontainers.

De opslag van vloeistoffen in een externe container zorgt ervoor dat u die vloeistoffen makkelijk kunt verplaatsen. Wilt u uw bedrijfsterrein aanpassen? Geen probleem, want onze containers zijn makkelijk te plaatsen en te verplaatsen.

Onze opslagcontainers zijn vervaardigd uit stevig staal en zijn daardoor bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Uw vloeistoffen en andere producten hebben met andere woorden een veilig onderkomen in onze containers.

Types opslagcontainers

Omdat elke klant andere noden heeft, proberen wij met drie types containers te voldoen aan die noden. Ons team van professionals gaat telkens met de klant op zoek naar het ideale type container.

Makkelijk in en uit te laden, aanpasbare deuren en kan vaten tot 200 liter stockeren: dat is ons eerste type container, de inloopcontainer. Ook kleinere volumes kunnen erin worden opgeslagen. Door op voorhand met de klant te kijken wat zijn behoeftes zijn, zijn we in staat om een aangepast interieur aan te bieden en een juiste temperatuurregeling.

Ons tweede type is een stellingcontainer. Met dat type container kunt u bidons, jerrycans en kleinere vaten makkelijk stapelen. Op elk niveau is er een opvangbak voorzien in geval van lekken in de volumes. Inladen gebeurt vlot via een heftruck. In de stellingcontainers kunnen 2 tot 54 paletten opgeslagen worden.

Als laatste hebben we ook modulaire magazijncontainers. Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen die containers modulair worden uitgebreid. Zo kan op een kosteneffectieve manier een grote opslag voor vloeistoffen en andere producten gecreëerd worden.

Dankzij onze ervaring van meer dan 30 jaar in opslag van vloeistoffen en andere gevaarlijke producten, kunt u bij ons rekenen op degelijk materiaal en het nodige advies. Al onze containers worden geproduceerd in onze fabriek in Nantes (Frankrijk), waardoor we de controle over de productie behouden. Daardoor kunnen we, indien nodig, zorgen voor een opslagcontainer op maat.

Heeft u interesse in een container voor de opslag van vloeistoffen of heeft u nood aan advies? Aarzel dan niet en neem contact op met ons.