Gevaarlijke producten? Onze opslagcontainer is de oplossing

Hoe ga je daar mee om? 

Een veilige opslagcontainer biedt de oplossing in zo een situaties. Een opslagcontainer zorgt voor een veilige omgeving voor u en uw werknemers.

Soorten containers

Er zijn 3 soorten containers met elk hun specifieke eigenschappen:

Inloopcontainer:

Een inloopcontainer is een opslagcontainer voor kleine hoeveelheden gevaarlijke producten. Deze inloopcontainer bevat een vloeistofdichte opvangbak. Bij een lek wordt het gevaarlijk product daarin opgevangen om te voorkomen dat het naar buiten kan. Deze opslagcontainer is beschikbaar in verschillende standaardformaten.

Stellingscontainer:

Een stellingscontainer is een opslagcontainer voor ontvlambare vloeistoffen die in vaten worden gehouden. Hier gaat het ook eerder over kleine hoeveelheden van die vloeistoffen. Deze opslagcontainers kunnen aangepast worden naargelang de wensen van de klant.

Zo kunnen we extra stellingen met opvangbakken voorzien, mocht u dat nodig vinden. Het vervoeren van de gevaarlijke producten kunt u ook makkelijker maken door oprijplaten te bestellen bij uw opslagcontainer.

Modulaire magazijn container:

Een modulaire magazijn container is een opslagcontainer zo groot als een gebouw. U kunt het daarom ook gewoon op uw bedrijfsgrond plaatsen. Deze opslagcontainer heeft het voordeel van beweegbaar te zijn. Dat biedt u de optie om de opslagcontainer te veranderen en/of te verlengen. Ook hier kunt u kiezen voor enkele bijkomende opties zoals oprijplaten en extra ventilatie.

Wat zijn de voordelen?

Omdat opslagcontainers bestaan uit plaatstalen aan de binnenkant zijn ze zeer robuust en bestand tegen bewegingen. De stootwand is ongeveer 3mm dik waardoor de binnenkant van de opslagcontainer mechanisch beschermd is. Door de schuifdeuren maakt het stockeren van gevaarlijke producten zeer vlot.

Daarnaast is elk opslagcontainer voorzien van een stevig onderstel die niet kan roesten. Moest er toch een lek ontstaan, dan worden de ontvlambare vloeistoffen opgevangen in één van de opvangbakken.

Bestellen & Service

Bij Empteezy vindt u de drie soorten opslagcontainers aan een correcte prijs. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en kunnen daardoor ook kwaliteit bieden. Wilt u uw ontvlambare producten veilig opbergen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.