Milieucontainers

Gevaarlijke vloeistoffen vragen om een juiste behandeling. Dit wil zeggen dat er op een correcte en veilige manier mee moet worden omgegaan én dat ze volgens de wetgeving moeten worden gestockeerd. De milieucontainers van Empteezy bieden u wat u zoekt om uw gevaarlijke vloeistoffen veilig op te slaan.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we bij Empteezy een knowhow uitgebouwd om “u” tegen te zeggen. We weten welke wettelijke bepalingen er zijn en hoe we u een milieucontainer op maat kunnen aanbieden. Dat komt doordat we zelf instaan voor de productie van onze containers. We zijn nauw betrokken bij het volledige productieproces en kunnen op elk moment ingrijpen indien nodig.

Onze milieucontainers bieden u en uw bedrijf heel wat voordelen. In de eerste plaats zijn ze natuurlijk de ideale opslagplaats voor allerlei gevaarlijke vloeistoffen. Zowel uw werknemers, het gebouw waarin u werkt als het milieu hebben baat bij een veilige manier om dat type vloeistoffen op te slaan.

Milieucontainer voor veiligheid

De veiligheid die de containers bieden, is heel breed. Doordat de containers buiten staan, worden uw gevaarlijke stoffen niet langer geconfronteerd met talloze mogelijke brandgevaren in uw gebouw. Mocht een productiemachine plots vuur vatten of er ontstaat brand door een kortsluiting, dan kan de schade beperkt blijven, net doordat de milieucontainers (met daarin de gevaarlijke stoffen) buiten staan.

Een ander voordeel van de milieucontainers van Empteezy is de praktische kant ervan. Zo kunt u zelf bepalen welke inrichting u de container wilt geven: een open ruimte voor grote vaten en pallets of legplanken om kleinere bidons op te plaatsen. Ook de verlichting kunt u kiezen naar keuze. Uiteraard zijn de containers voorzien van een professioneel veiligheidsslot zodat de gevaarlijke stoffen stevig beveiligd zitten.

Levering milieucontainer

Wanneer we de bestelde milieucontainer(s) leveren, bepaalt u waar ze exact geplaatst moeten worden. Ook naar de toekomst toe, wanneer u bijvoorbeeld uw bedrijventerrein herinricht, zijn de containers makkelijk te verplaatsen.

Bent u op zoek naar een geschikte milieucontainer om uw gevaarlijke vloeistoffen in op te slaan? Neem dan contact met ons op via 051 63 68 54.