Stellingscontainer

Een stellingscontainer is bedoeld voor het stockeren van IBC’s, kleine emballages en vaten. Alles kan in erin geladen worden met een heftruck. Deze containers worden vooral gekenmerkt door hun kwaliteit en stabiliteit.

Verzinkte plaatstalen elementen bekleden de stellingscontainer. Daarnaast zijn er ook nog opvangbakken geïntegreerd om bijvoorbeeld olielekkage te voorkomen op elk compartiment.

Onze container kan zowel van schuifdeuren als opendraaiende deuren voorzien worden.

De opslagcontainer kan voorzien worden van opendraaiende deuren of schuifdeuren. Op basis van de kenmerken van de producten die worden opgeslagen kan temperatuurregeling toegevoegd worden.

Pluspunten van een stellingscontainer

Een stellingscontainer heeft enkele punten die het verschil maken met andere opslagcontainers:

 • Plaatstalen stootwand
  Onze containers zijn voorzien van een plaatstalen stootwand van 3mm. Deze beschermt de container langs de binnenzijde tegen stoten van de vorken van een heftruck.
 • Schuifdeuren
  Zoals eerder gezegd kan u bij onze containers kiezen voor schuifdeuren of opendraaiende deuren. De schuifdeuren geleiden over de gehele lengte van de container.  Hiervoor worden rails gebruikt van polyethyleen.
 • Buisvormig onderstel
  De container is voorzien van een thermisch verzinkt buisvormig onderstel. Daardoor is er een betere verdeling van de belasting.
 • Opvangbak
  De opslagcontainers zijn voorzien van opvangbakken op elk niveau en elk compartiment. Op die manier wordt lekkage van vloeistoffen vermeden en zal niets worden aangetast.

Twee verdieping stellingscontainer

Een twee verdieping stellingscontainer is perfect voor heel wat verschillende toepassingen. Afgewerkte producten kunnen worden opgeslagen, gevaarlijke chemische stoffen …

Deze container biedt bescherming tegen weer, wind, ongeautoriseerde toegang en diefstal. De containers zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik.

Enkele voordelen van een stellingscontainer:

 • Voordelige opslagruimte
 • Bescherming tegen het weer
 • Zowel schuifdeuren als opendraaiende deuren mogelijk
 • Verplaatsbaar met weinig inspanning