Opslagcontainer – Stockage container

Opslagcontainer, stockage container …

Gevaarlijke en brandbare producten moeten veilig en conform de normen worden opgeborgen. Bij ons kunt u terecht voor een opslagcontainer, stockagecontainer, enzovoort. Ons uitgebreide gamma maakt het mogelijk voor de gebruiker om aan de vooropgestelde normen te voldoen.

Een opslagcontainer of stockagecontainer is voordeliger dan het opslaan binnen in gebouwen. De wetgeving stelt immers bijzondere eisen aan ventilatie en brandbescherming bij binnen opslag.

Voordelen van een opslagcontainer

Als u een stockagecontainer gebruikt, zijn er geen bouwkundige ingrepen nodig. Daarnaast kunnen ze ook altijd worden verplaatst indien nodig. Aangezien er geen bouwkundige ingrepen nodig zijn, is er ook geen bouwvergunning nodig.

Welk soort stockagecontainer

Wij bieden 3 verschillende soorten opslagcontainers aan. Zo hebben we een inloopcontainer, een stellingcontainer en een modulaire magazijn container.

  • Inloopcontainer
    Handig voor de stockage van kleine volume vloeistoffen. Het is mogelijk om binnen te rijden in de container en de deuren kunnen worden aangepast op vraag van de klant.
  • Stellingcontainer
    Wordt vooral gebruikt voor de stockage van vaten, IBC en kleine volumes. Het inladen gebeurt met behulp van een heftruck. Verder is er een opvangbak voorzien op elk niveau per compartiment.
  • Modulaire magazijn container
    Een praktische en kosteneffectieve oplossing als u meer opslagruimte nodig heeft. Een modulaire container is een alleenstaand gebouw en heeft veel minder administratieve en technische beperkingen.

Een opslagcontainer hebben dus heel wat voordelen. Bent u geïnteresseerd in een stockagecontainer of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.